Kézműves nemesacél ékszerek

Nemesacél ékszerek Swarovski kristályokkal. Kézműves, időt álló, antiallergén, egyben kopásmentes nemesacél ékszerek, 3 év garanciával!

A webshopomban egyedi ékszerek, Swarovski kristályos ékszerek, nemesacél ékszerek találhatóak.

Az ékszerek alapanyagait gondosan válogattam össze. Kizárólag első osztályú anyagokat használok. Időt álló, antiallergén, egyben kopásmentes nemesacél ékszeralkatrészek (nincs bevonattal ellátva) és főként Swarovski ® kristályok felhasználásával készülnek az itt található ékszerek.

Itt minden szívvel, lélekkel készül, saját fantáziám szülöttei. Nem készítek nagy szériákat, így ha valami egyedire vágysz, itt biztosan megtalálod!:)

A minőségre garancia, hogy a megszokottól eltérően 3 év garanciát vállalok a kristályok pótolására a 6 hónapos általános garancián túl.

Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó Swarovski ® kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket. 🙂

Köszönöm, hogy elolvastad, kellemes nézelődést kívánok az ékszerek között!

Shopping Cart

Kedves Vásárlóink!

Webshopunkban csak MAGÁNSZEMÉLYEKET tudunk kiszolgálni.

Köszönjük a megértést!

BertA Art