Nemesacél csavart mintás nyaklánc Swarovski kristályos medállal

Nem kopik, nem fakul, antiallergén, nincs bevonattal ellátva.

Szélessége: 4mm

Vastagsága: 1,19 mm

A medál átmérője: 14mm

A lánc hossza: választható

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 286 Kategóriák: ,

Leírás

Nemesacél csavart mintás nyaklánc Swarovski kristályos medállal.

Nem kopik, nem fakul, nincs bevonattal ellátva.

Szélessége: 4mm

Vastagsága: 1,19 mm

A medál átmérője: 14mm

A lánc hossza: választható

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

“Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

meret

, , , ,Szettek

Különleges ajánlatok