Vadászat télen modern akril festmény

19 500 Ft

Akril festmény feszített vászonra.

Mérete: 25*30 cm

Availability: 1 készleten

Vadászat télen modern akril festmény

Akril festmény feszített vászonra.

Mérete: 25*30 cm

A fotón digitális keretben látható.  A festmény ára keret nélkül értendő, de nincs is szükség keretezésre, hiszen minden oldala körben meg lett festve.

A festmény felülete alap esetben matt, így a fénycsillanások nem zavarják az összhatást. Fényes felülettel is meg lehet rendelni, ebben az esetben felviszek egy lakk réteget a festményre. (Megrendeléskor a megjegyzés rovatban ezt kérem feltüntetni.)

A fotón a színek nem lettek manipulálva képszerkesztővel, de a monitor színbeállításától függően a valóságban esetleg tapasztalható némi színeltérés.

 Modern akril festmény – BertaArt

Sokan úgy vélik, hogy a nonfiguratív, modern festmények ideje lejárt, újra egyre nagyobb teret nyer a klasszikus realizmus. Számomra mindkét irányzat alkotásai értékesek. A realista ábrázolás egyértelműbb, jóval kidolgozottabb, sok esetben jóval több ideig készülnek. A modern festmények viszont több megfejtenivalót rejtenek magukban. Beindítják a néző fantáziáját, vagy egyszerűen csak a színek összhatása vált ki jól eső érzéseket (vagy éppen feszültséget). Jól esik ránézni egy festményre, mert megnyugtat, vagy egyszerűen csak szépnek, érdekesnek találjuk, és mindig fel tudunk fedezni rajta valami újat…

A nonfiguratív festményeimet a képek jobb, külső oldalán (peremén) írom alá, abban a pozícióban, mely az eredeti elképzelést mutatja. Tulajdonosának így megadja azt a szabadságot, hogy úgy helyezze fel falára, ahogyan számára a „legbeszédesebb” vagy legtetszetősebb a festmény.

Garancia

Amennyiben a kiszállítást követően a festmény nem nyeri el tetszésedet, érvényesíteni tudod a pénzvisszafizetési garanciát.

Shopping Cart