, ,

Lotti Nemesacél műgyantás Gyűrű

5 460 Ft

Lotti nemesacél műgyantás gyűrű, benne egy mini absztrakt akril festmény. Az ékszerek teljesen egyediek, a minták részben véletlenszerűek. A fém rész nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

Átmérő: 20mm

A gyűrű mérete állítható.

Elfogyott

Kérek email értesítést, amikor újra készült ilyen ékszer.

Lotti nemesacél műgyantás gyűrű, benne egy mini absztrakt akril festmény. Az ékszerek teljesen egyediek, a minták részben véletlenszerűek. A fém rész nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

Átmérő: 20mm

A gyűrű mérete állítható.

 

Fontos!

Ezek az ékszerek érzékenyek, ezért az alábbiakra kell figyelni, hogy sokáig szép maradjon az ékszered:

  • Az ékszerek felületét megmarhatják a vegyi anyagok, ezért hajlakk, parfűm, egyéb alkohol és vegyi tartalmú készítmények nem érhetik, mert bemattul. Természetes vizekben viselheted bátran, de uszodában a is klór megmarhatja.
  • Kerüljük a tartós, erős napfényben való tárolást. Mikor nem viseljük, érdemes ékszerdobozba tenni.
  • A magas hőmérsékleten való tárolást is kerülni kell (pl. a nyáron autóban hagyott ékszer károsodhat).
  • Ha szükséges langyos, szappanos vízzel kell tisztítani és egy puha ronggyal áttörölni.
A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A Swarovski kristályos ékszerek mellett a műgyantás ékszerek készítése egy újabb irány, saját, egyedi tervezésű mintákkal, melyek alapja akvarell, vagy akril festék. A műgyantás ékszerekre a 6 hónapos, általános garancia érvényes.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

Szín

Shopping Cart