Akció!

Greg Mandzsettagomb Swarovski ® kristályokkal

6 900 Ft

Antiallergén orvosi fém mandzsettagomb, kerámia-epoxy ötvözetbe foglalt Swarovski® kristályokkal.

Átmérője: 16mm

1 készleten

Leírás

Antiallergén orvosi fém mandzsettagomb Swarovski ® kristályokkal. Tartós használatra tervezve, kiemelkedő garanciával!

Átmérője: 16mm

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski ® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Urak öltözékének is kiváló kiegészítője lehet egy ilyen ékszer figyelemfelkeltő vagy  szolid, diszkrét kivitelben. ”

Berta Szilvia

További információk

SzínSzettek

Különleges ajánlatok