Brie nemesacél francia kapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal

8 060 Ft

Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

A foglalat mérete: 10x10mm

Elfogyott

Kérek email értesítést, amikor újra készült ilyen ékszer.

Leírás

Brie nemesacél francia kapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal. Nem kopik, nem fakul, antiallergén. Kiváló ezüst alternatíva, bár az acél azon előnye is megvan, hogy nem feketedik. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

A foglalat mérete: 10x10mm

 

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amelyek nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín

, ,
Szettek

Különleges ajánlatok