, , ,

Francia Kapcsos White Opal Fülbevaló Swarovski ® Kristályokkal

6 800 Ft

Antiallergén nemesacélból készült, nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

Visszafogottan elegáns, viselhető bármikor, bármilyen ruházathoz, legyen az egy farmer, vagy ruhaköltemény.

Többféle méretben rendelhető a kristály mérete szerint:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

Francia Kapcsos White Opal Fülbevaló Swarovski ® Kristályokkal. Antiallergén nemesacélból készült, nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

Visszafogottan elegáns, viselhető bármikor, bármilyen ruházathoz, legyen az egy farmer, vagy ruhaköltemény.

Többféle méretben rendelhető a kristály mérete szerint:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

 

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

meret

,

Shopping Cart