GoldenFall nemesacél franciakapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal

7 200 Ft

Nemesacél ékszer szett Swarovski kristályokkal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Okker-metál színű alapon Swarovski kristályok többféle színben

A foglalat átmérője 13mm, a franciakapocs hossza 19mm.

Elfogyott

Kérek email értesítést, amikor újra készült ilyen ékszer.

Leírás

GoldenFall nemesacél franciakapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Okker-metál színű alapon Swarovski kristályok többféle színben

A foglalat átmérője 13mm, a franciakapocs hossza 19mm.

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín

forma

Kerek

Megbontható szett

Fülbevaló, Gyűrű, Medál nyaklánccal, Teljes szett
Szettek

Különleges ajánlatok