, ,

ZöldésKék II. nemesacél franciakapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal

9 850 Ft

Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Fekete színű alapon különbőző árnyalatú kék és zöld Swarovski kristályok

A foglalat átmérője 11mm, a franciakapocs hossza 19mm. A fülbevaló teljes hossza 22mm.

Elfogyott

Kérek email értesítést, amikor újra készült ilyen ékszer.

ZöldésKék II. nemesacél franciakapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Fekete színű alapon különbőző árnyalatú kék és zöld Swarovski kristályok

A foglalat átmérője 11mm, a franciakapocs hossza 19mm. A fülbevaló teljes hossza 22mm.

A ZöldésKék II. nemesacél franciakapcsos fülbevaló Swarovski kristályokkal egy tartós darab lesz az ékszereid között. Ha esetleg szettben vagy más méretben szeretnéd megrendelni, kérlek írj nekünk.

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

Szín

,

forma

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart