Edelweis karkötő Swarovski kristályokkal

9 360 Ft

Antiallergén nemesacél felhasználásával készült karkötő. Nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

A foglalat átmérője: 30mm
A karkötő belső átmérője: 62mm, belső kerület: 17,5 cm

Kérheted más alapszínnel vagy rövidebb/ hosszabb pánttal. Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

1 készleten

Leírás

Edelweis karkötő Swarovski kristályokkal, antiallergén nemesacél felhasználásával. Nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

A foglalat átmérője: 30mm
A karkötő belső átmérője: 62mm, belső kerület: 17,5 cm

Kérheted más alapszínnel vagy rövidebb/ hosszabb pánttal. Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

 

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín
Szettek

Különleges ajánlatok