Dragon nemesacél medál japán gyöngyökkel

8 970 Ft

Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A gyöngyök tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Átmérő: 25mm.
Ajándék nemesacél lánccal (45 cm).

Elfogyott

Kérek email értesítést, amikor újra készült ilyen ékszer.

Leírás

Dragon nemesacél medál japán gyöngyökkel. Antiallergén orvosi fém medál Swarovski kristályokkal. Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A gyöngyök tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Átmérő: 25mm.
Ajándék nemesacél lánccal (45 cm).

Találhatsz hozzá illő fülbevalót és gyűrűt is, ha a medál színére rákeresel az adott kategóriában. Ha nem találsz, kérlek jelezd a kérésed, és elkészítem Neked! 🙂

 

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta SzilviaSzettek

Különleges ajánlatok