, ,

Hanga Medál Swarovski kristályokkal

8 970 Ft

Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Egy kis romantikus, diszkrét medál, ami vonzza a tekinteteket.

Átmérő: 20mm.

Ajándék nemesacél lánccal (45 cm).

Availability: 1 készleten

Hanga Medál Swarovski kristályokkal. Antiallergén orvosi fém medál Swarovski kristályokkal. Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Egy kis romantikus, diszkrét medál, ami vonzza a tekinteteket.

Átmérő: 20mm.

Ajándék nemesacél lánccal (45 cm).

A medál Swarovski kristályai még ragyogóbbak a valóságban, mint a fotókon.

Találhatsz hozzá illő fülbevalót és gyűrűt is, ha a medál színére rákeresel az adott kategóriában. Ha nem találsz, kérlek jelezd a kérésed, és elkészítem Neked! 🙂

 

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart