, ,

Púderlila Nemesacél medál Swarovski Kristályokkal

9 750 Ft

Antiallergén nemesacél medál Swarovski kristályokkal. Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Átmérő: 18mm.

Ajándék 45 cm hosszú nemesacél nyaklánccal küldjük.

Availability: 1 készleten

Púderlila nemesacél medál Swarovski kristályokkal. Antiallergén nemesacél fülbevaló Swarovski kristályokkal. Nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállalunk.

Átmérő: 18mm.

Ajándék 45 cm hosszú nemesacél nyaklánccal küldjük.

Ez a púderlila nemesacél medál Swarovski kristályokkal jelenleg automatikusan nem utánrendelhető, kérünk egy jelzést emailben megrendelési szándék esetén, és visszajelzünk, hogy el tudjuk-e készíteni, mivel a Swarovski kristályok már csak korátozott ideig elérhetőek.

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amelyek nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

Szín

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart