Grace Nemesacél ékszer szett Swarovski Kristályokkal

18 720 Ft

Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

A nemesacél Swarovski kristályos szett értéke 20.400 vagy 20.800 Ft (attól függően, hogy melyik fülbevalóval kéred), de szettben 10% kedvezménnyel meg lehet vásárolni.

A szett tartalma:

  • 1 pár bedugós VAGY franciakapcsos fülbevaló, a foglalat mérete: 10x10mm
  • 1 darab gyűrű, a foglalat mérete 16x16mm, a gyűrű mérete állítható
  • 1 darab medál, mérete 9x40mm
  • 1 darab 45 cm hosszú nemesacél nyaklánc.

 

Leírás

Grace Nemesacél ékszer szett Swarovski Kristályokkal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Kiváló ezüst ékszer alternatíva.

A szett tartalma:

  • 1 pár bedugós VAGY franciakapcsos fülbevaló, a foglalat mérete: 10x10mm
  • 1 darab gyűrű, a foglalat mérete 16x16mm, a gyűrű mérete állítható
  • 1 darab medál, mérete 9x40mm
  • 1 darab 45 cm hosszú nemesacél nyaklánc.

A nemesacél Swarovski kristályos szett értéke 20.400 Ft, de szettben 10% kedvezménnyel megvásárolhatod.

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amelyek nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín

, ,

Szett típus

,
Szettek

Különleges ajánlatok