Nemesacél bogyós nyaklánc 2mm (Többféle méret)

Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul.

Hosszúság szerint választható méretek:

  • 55 cm
  • 100 cm

Vastagság: 2 mm

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: L010 Kategóriák: ,

Leírás

Nemesacél bogyós nyaklánc, antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul.

Hosszúság szerint választható méretek:

  • 55 cm
  • 100 cm

Vastagság: 2 mm

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

meret

,Szettek

Különleges ajánlatok