Orvosi fém nyaklánc (1,6mm) Többféle hosszúságban

1 000 Ft1 100 Ft

Sebészeti acélból (316L) készült, antiallergén nyaklánc. Nem kopik, nem fakul.
Vastagsága: 1,6 mm, 40-60 cm-ig bármilyen méretben rendelhető.

Cikkszám: L001 Kategóriák: ,

Leírás

Orvosi fém nyaklánc, sebészeti acélból (316L) készült. Nem kopik, nem fakul, nincs bevonattal ellátva.
Vastagsága: 1,6 mm, 40-60 cm-ig bármilyen méretben rendelhető.

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

meret

, , , ,Szettek

Különleges ajánlatok