Bemutatkozás

Berta Szilvia végzettsége szerint gazdasági mérnök. A kreativitás az élete része már tinédzser korától kezdve, akkoriban kezdett el ékszereket készíteni. Emellett énekelt több zenekarban, dalszöveget ír, zenét szerez, fest, rajzol, és a fotózás is kedves számára.

Az egyik legnagyobb magyar informatikai cégnél 16 évig dolgozott, megmászta a szamárlétrát, de 2014-ben úgy érezte, hogy elérkezett a váltás ideje. Számára az alkotás létszükséglet, így az előkészítési szakasz után belevágott saját kreatív vállalkozásába.

Egyedi és kis szériás ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A Swarovski® kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ. Az anyag nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt elemek szilárdan a helyükön maradnak, melyre a BertaArt 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”