Akció!

AzzarBlu nemesacél bedugós fülbevaló Swarovski kristályokkal

4 850 Ft

Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Acélkék alapon farmerkék Swarovski kristályok

A foglalat átmérője 10mm

A két fülbevalóban a kristályok gondosan, egymás tükörképeként vannak kirakva, szimmetrikusan.

1 készleten

Leírás

AzzarBlu nemesacél bedugós fülbevaló Swarovski kristályokkal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. A kristályok tartósan a helyükön maradnak, erre 3 év garanciát vállalunk.

Szín: Acélkék alapon farmerkék Swarovski kristályok

A foglalat átmérője 10mm

A két fülbevalóban a kristályok gondosan, egymás tükörképeként vannak kirakva, szimmetrikusan.

Az AzzarBlu nemesacél bedugós fülbevaló Swarovski kristályokkal egy tartós darab lesz az ékszereid között. Ha esetleg szettben vagy más méretben szeretnéd megrendelni, kérlek írj nekünk.

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín

,

forma

Kerek
Szettek

Különleges ajánlatok