Ochround nemesacél lógós fülbevaló

4 680 Ft

Nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva, antiallergén. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. Ebbe az ékszerbe nem raktam kristályt, hogy még inkább hagsúlyt kapjon az arany-okker szín. A kerámia-epoxy betét tartósan a helyén marad, melyre 3 év garanciát vállalunk.

A belső foglalat átmérője (arany-okker betét): 19mm
Külső átmérő: 40mm

Kérheted más színben is a fülbevaló betétet, ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

1 készleten

Leírás

Ochround nemesacél lógós fülbevaló. Nem kopik, nem fakul, mivel nincs bevonattal ellátva, antiallergén. Kiváló ezüst ékszer alternatíva. Ebbe az ékszerbe nem raktam kristályt, hogy még inkább hagsúlyt kapjon az arany-okker szín. A kerámia-epoxy betét tartósan a helyén marad, melyre 3 év garanciát vállalunk.

A belső foglalat átmérője (arany-okker betét): 19mm
Külső átmérő: 40mm

Kérheted más színben is a fülbevaló betétet, ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

 

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

Szín

,
Szettek

Különleges ajánlatok