Scarabeus ékszer Szett Swarovski ® kristályokkal

19 370 Ft

Ékszer szett: Állítható, antiallergén orvosi fémből készült gyűrű, medál és fülbevaló Swarovski® kristályokkal.

Méretek:

Medál átmérő: 16*24mm

Gyűrű ármérő: 24*16mm

Ajándék: 45 cm hosszúságú orvosi fém nyaklánc ( #0001 modell).

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 189 Kategóriák: ,

Leírás

Ékszer Szett Swarovski ® kristályokkal: Állítható, antiallergén orvosi fémből készült gyűrű, medál és fülbevaló. Nem kopik, nem fakul.

Méretek:

Medál átmérő: 16*24mm

Gyűrű ármérő: 24*16mm

Ajándék: 45 cm hosszúságú orvosi fém nyaklánc ( #0001 modell).

 

A BertA Art ékszerekről

Berta Szilvia egyedi és kis szériás kézműves ékszereket készít gondosan megválogatott alapanyagokból. Célja, hogy az alkotással eltöltött idő gyümölcseként szép és tartós ékszerek szülessenek.

A nemesacél ékszeralapok használata mellett döntött, mert előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (pl. ezüstözött, ródiumozott) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készülnek, amely nem színeződnek, nem hagynak nyomot a bőrön és ruhán, nem kopnak, nem fakulnak, nem veszítenek a fényükből és nem okoznak allergiás tüneteket.

A kristályok, féldrágakövek, gyöngyök befoglalásához kiváló minőségű, két komponensű kerámia epoxy ötvözetet használ, melyet Swarovski® elemek felhasználásához fejlesztettek ki. Nagyon erős tapadó képességének köszönhetően a befoglalt anyagok szilárdan a helyükön maradnak, melyre 3 év garanciát vállal.

„Egy-egy ékszer elkészítésére a csodálatos színekben pompázó, csillogó kristályok, gyöngyök, és a természetes hatású, megismételhetetlen mintázatú féldrágakövek inspirálnak. Mint amikor hallom a zenét, és megszületik bennem a dallam… Hiszem, hogy az igazi ékszerünk megszólít. Ez az ékszer lesz az, amelytől még jobban ragyogunk, mert kiemeli női szépségünket.”

Berta Szilvia

További információk

SzínSzettek

Különleges ajánlatok